SÅNGOGRAM – Ett postogram med SÅNG&MUSIK

Fyller din väninna år? Har sonen kammat hem danspriset? Har dottern klarat körkortet? Har ni studentskiva eller kalas? Firar ni årsdag eller vill du helt enkelt bara sätta guldkant på någons vardag?

 

SÅNGOGRAM: Levande sång&musik (piano eller dragspel) kan framföras inomhus eller utomhus, i ett vardagsrum eller scenrum, på någons arbetsplats eller nedanför en balkong. Har ni ett piano så spelar vi gärna på det. Har ni inte det, så fixar vi!

 

REPERTOAR: Nästintill obegränsad (klassiskt, visa, pop, folkmusik, tango, opera) Det vi har i bakfickan kan uppstå i samma stund bokningen sker. Det vi inte ännu kan behöver lite längre framförhållning.

 

ENSEMBLE: Carina dyker upp som sig själv eller i roll som sitt alter ego, GlesbygdsDivan. Oftast tillsammans med  enmansorkestern Roger Norén. Ibland tillsammans med annan musiker.

 

LÄNGD: Valfritt. Det går ypperligt att bara beställa ”ja, må du leva” likväl som en energizer eller ”ett levande budskap” på möte eller konferens. Det kan vara din önskemelodi, eran favoritsång eller minnesmusik.

 

Har ni inte möjlighet att själv närvara så kan vi lämna ett personligt och exklusivt meddelande i ord&ton. Ni beställer och vi levererar budet direkt till mottagaren.

 

Vi kan även spela in ett digitalt vykort som ni kan sända och använda som ni vill.

 

Flexibelt format. Bokningsbar hela året.

Läs mer på scenkonstportalen